Vuorilahti, Tynkkylän loma

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Palvelusatama, Retkisatama
Alue
Puumala-Savonlinna
Satamanumero
4568
Koordinaatit
61°36'52.6"N 29°13'39.6"E
Yleisarvosana
Merikartta
L220
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Tynkkylän Loma on eräs Saimaan helmistä, jossa veneilijä voi rentoutua ja nauttia Suomen kesästä upeassa ympäristössä. Älä ohita Tynkkylää jos liikut Savonlinnan etelä-puolella.

Ympäristö

Perinteinen suomalainen maalaismaisema yhdistettynä upealla tavalla veneilyyn.

Palvelut

Kaikki ja paljon enemmän. Mm. kotieläimiä, luontopolkuja, ravintola, kotiseutumuseo, ym.

Satama

Satamaan pääsee isoillakin aluksilla tukeviin kiinteisiin betoni- taikka betoni- ponttoonilaitureihin. Satama on avoin luoteistuulelle. Satamasta löytyvät kaikki palvelut, paitsi polttoaineenjakelu veneeseen.

Huomioitavaa

Täällä paikassa viihtyvät vanhemmat ja varsinkin lapset vaikka kuinka pitkään. Tynkkylän loman kaltaisia paikkoja ei varmasti löydy montaa koko Suomesta. Maatilamatkailupaikka jossa viihtyy koko perhe. Oma suosikkini josta en hevillä luovu. Satama on myös varustettu WLAN yhteydellä.

Lisätietoja

Kauppa-auto pysähtyy pari kertaa viikossa Tynkkylässä. Asiasta ja aikataulusta saat tietoa sataman henkilökunnalta.

Veneilysaimaa suosittelee

Erityismaininnan saa kesäsunnuntaisin tarjoiltava Pohjois-Karjalainen pitopöytä, joka kannattaa ehdottomasti kokea. Ja mansikkakakku, joka kruunaa aterian. Onneksi satamaan on alamäki. Ai miksi? Kun käyt aterialla niin paluumatkalla se viimeistään selviää. Tynkkylässä kannattaa tutustua myös mielenkiitoisiin luontopolkuihin, joita löytyy eri pituisia. Myös kotiseutumuseo saattaa kiinnostaa osana tilan historiaa.

Kommentit

 • Mukava paikka. Rannalla kaksi saunaa, varauslistat saunojen seinällä. Saunat lämmitetään itse. Makoisat kahvit ja kahvileivät päätalolla.

 • Upea paikka! Kesäkahvilasta saa erinomaisia kahvilatuotteita, joita voi nauttia upein näkymin. Pihapiirissä lampaita, kanoja, kaneja ja kissoja sekä kotimuseo ja käsityöpuoti. Venesatamassa on kaksi saunaa (itselämmitys), joita saa vuokrattua 12e/h, erinomaiset löylyt ainakin punaisessa saunassa! Veneilijöille vesihuussi, grillikatos (kaasugrillit käytössä), soutuveneet ja hyvät saunat. Yöpyminen 12e. Mukava, sympaattinen isäntä! Vahva suositus!

 • Saimaan parhaita satamia, jossa retkisataman tunnelma palvelusataman palveluin. Aina mahtuu, saunat hyvät ja siistit saunat. Pikkusaunasta mahtavaa ihailla eeppisiä auringonlaskuja. Isäntä + muu henkilökunta todella ystävällisiä ja avuliaita. Sähköt tulee laitureille, puuceet + vesivessa. Grillikatos jossa kaasugrillit käytettävissä.

 • Hieno paikka vierailla! Satama oli hyvä ja siellä mukava isäntä otti vastaan ja siirsi veneitä, jotta mahduttiin laituriin.
  Lapsille oli leikkipaikka ja lampaita tavattavissa. Käsityö- ja kirppisaitoista tehtiin löytöjä ja nautittiin kahvit tuoreiden leivonnaisten kera upeaa maisemaa ihaillen.

 • Ihastuttava, viiden tähden palvelusatama suojaisassa poukamassa. Yöpyminen ja sähköt 16e ja itsepalvelusauna 12e/h. Hyvät löylyt ja upeat näkymät. Tiskipaikka ja grillikatos kaasugrilleineen veneilijöiden käytettävissä laitureiden välittömässä läheisyydessä. Ystävällistä palvelua ja herkullisia kahvilatuotteita myynnissä päärakennuksessa.

 • Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Anna arvosana
  [Arvioita: 7 Keskiarvo: 4.1]

  Mistä päin etsit satamaa?

  Millainen kohde haussa?

  Sataman ominaisuudet

  Tavoita Saimaan veneilijät

  Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.