Vehmersalmi

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Vierassatama
Alue
Savonlinna-Kuopio Heinäveden reitti
Satamanumero
5251
Koordinaatit
62°45'45.6"N 28°01'05.0"E
Yleisarvosana
Merikartta
M240
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Vehmersalmen kylän vilkas kesäsatama on kyläläisten kokoontumispaikka, jossa myös vieraat viihtyvät. Vehmersalmen salmessa kulkevaa vilkasta vesiliikennettä on mukava seurata siististä satamasta.

Palvelut

Vehmerasalmen sataman palveluina on polttoaine, vesi, jätepiste, septi-imuri sekä Millibaarin palvelut ja sauna. Saunan varausta voi tiedustella Millibaarista. Laiturilla on saatavilla sähköä.

Satama

Laituri on raskasbetoniponttonilaituri, joka on erittäin tukeva ja turvallinen kiinnittyä. Laiturin yhteydessä on poijut. Satama on hieman avoin luoteis-kaakkoistuulille mutta rantarakenteet antavat suojaa jonkin verran. Kuitenkin tuulisella säällä tilanne kannattaa varmistaa. Erityisesti tämä koskee päätypaikkoja.

Kommentit

 • Septi-imurin letku on lyhyt ja sen takia septin tyhjennys vaikeaa isolla veneellä kun laituri on mutterin mallinen. Näkyy hyvin kuvissa. Sauna on hintaansa nähden vaatimaton. Satama on aika avoin tuulille. Isommille veneille voisi olla muutama poiju vähän kauempana, että saa paremmin keulan kiinni.

 • Moikka! Nykyään kylässä on myös majoituspalvelua, eininmummula.fi, huoneet ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä venelaiturista. Hyvät sunatila, n. 100m2 alkerassa. 4 huonetta 3x 2 hlö ja 1x 3 hlö. Puh. 0503303342

 • Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Anna arvosana
  [Arvioita: 1 Keskiarvo: 4]

  Mistä päin etsit satamaa?

  Millainen kohde haussa?

  Sataman ominaisuudet

  Tavoita Saimaan veneilijät

  Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.