Rääkkylä, Paksuniemi

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Vierassatama
Alue
Savonlinna-Joensuu
Satamanumero
5573
Koordinaatit
62°19'57.2"N 29°37'51.7"E
Yleisarvosana
Merikartta
V261
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Rääkkylän Paksuniemen vierasvenesatama on vanhan meijerin historiallisella alueella, jossa meijeritoiminnan aikaisiin vanhoihin rakennuksiin on toteutettu majatalo, kauppa, ravintola, kesäterassi, jne. todella hyvällä maulla kaunista ympäristöä ja rakennuskantaa kunnioittaen. Ei ole ihme, että Paksuniemen vierasvenesatama vetää veneilijöitä jo heti kauden alusta saakka nauttimaan historiallisesta ja kauniista ympäristöstä hyvin palveluiden äärelle.

Palvelut

Paksuniemsetä löytyy ravintolapalvelut, majatalo sauna, Kontion kalan kalajalostamo/myymälä, sekä kaikki vierasvenesataman palvelut. Polttoainetta on saatavilla 24/7. Lisäksi paikka on esteetön. Inva-WC sijaitsee majatalon yhteydessä. Vierasvenelaiturille tulee sähkö ja vesi.

Satama

Satama on suojaisan aallonmurtajan oikealla laidalla niemen kärjessä. Satama on mukavasti koivujen suojaama niin ilta-aurinko ei täysin hellepäivinä kuumota satamalaituriin. Vierasvenesatamalaiturin yhteydessä on grillikatos niemen kärjessä. Satamassa on poijukiinnitys.

Huomioitavaa

Satama ei ole kovin iso mutta tunnelmaa on senkin edestä.

Kommentit

 • Paksuniemi on ehdottomasti käytävä kokemassa! Hyvä ruoka, upea ympäristö rakennuksineen, mukavat pitäjät, monipuolista ohjelmaa kesäisin… Hieno ja kiva paikka! Rääkkylässä Kihaus, Kiteellä Nightwish museo ja vaikka sun mitä ympärillä! Tervetuloa!

 • Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Anna arvosana
  [Arvioita: 1 Keskiarvo: 4]

  Mistä päin etsit satamaa?

  Millainen kohde haussa?

  Sataman ominaisuudet

  Tavoita Saimaan veneilijät

  Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.