Saimaa Holiday Club (Rauhan kylpylä)

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Vierassatama
Alue
Lappeenranta-Puumala
Koordinaatit
61°11'45.3"N 28°41'45.4"E
Yleisarvosana
Merikartta
L202
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Viiden tähden kylpylä Saimaan rannalla. Laajat erittäin viihtyisät piha-alueet ja paljon katseltavaa ja koettavaa. Satama kuitenkin oma rauhallinen kokonaisuutensa kauempana varsinaisestä kylpylästä, jossa hiekkarantaa, leikkikenttää, viheralueita ja mukava kahvila ravintola, josta löytyvät veneilijöiden palvelut.

Palvelut

Kaikki vierasvenesataman palvelut, poislukien septityhjennys ja polttoaineet. Ne löytyvät pohjoispuolelta, Imatran satamasta, Lammassaaresta.

Satama

Satamassa on jykevät betoniponttonilaiturit, joihin kylkikiinnitys. Aisapaikoista ainakin osa on varattuja kotisatamapaikoiksi. Satama on avoin pohjoisen- ja lännen puoleisille tuulille mutta tukevissa laitureissa on kuitenkin turvallista kiinnittyä myös tuulella. Asia on kuitenkin syytä huomioida. Laiturille tulee sähköt ja juomavesi. Satamamaksut ja varaukset satamapaikka.com sovelluksella, josta saadut koodit avaavat ovet suihkutiloihin ja laiturin porttiin yms. Vieraslaiturin päässä on opastuskyltti, jonka viereen ajamalla ennen rantautumista saa ajantasaista informaatiota.

Huomioitavaa

Viereinen hiekkaranta on yleinen uimaranta ja siksi siellä käy myös muita kuin kylpylän asiakkaita.

Veneilysaimaa suosittelee

Satamassa oleva kahvila ja terassi ovat miellyttäviä paikkoja istuskella ja nauttia hyvästä maisemasta ja palveluista yksin tai ystävien kanssa.

Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anna arvosana
[Arvioita: 0 Keskiarvo: 0]

Mistä päin etsit satamaa?

Millainen kohde haussa?

Sataman ominaisuudet

Tavoita Saimaan veneilijät

Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.