Sahanlahti (Puumala)

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Palvelusatama, Vierassatama
Alue
Lappeenranta-Puumala, Puumala-Mikkeli
Satamanumero
4400
Koordinaatit
61°34'25.2"N 28°08'49.4"E
Yleisarvosana
Merikartta
L213
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Sahanlahti on resort-tyyppinen palvelusatama, jossa ympäristö on rakennettu vuosien saatossa nykyaikaiseksi, erittäin viihtyisäksi ympäristöksi runsaiden palveluiden kohteeksi. Sahanlahdessa on paljon nähtävää ja on todella siisti paikka, jossa kaikkea on ajateltu juuri matkailun ja viihtymisen näkökulmasta. Sahanlahti täydentää Puumalan korkeatasoisia veneilypalveluita osaltaan.

Palvelut

Palveluina satamassa on saunat, pesutilat, monipuoliset ravintolapalvelut, uimaranta sekä erilaisia nähtävyyksiä ja aktiviteettimahdollisuuksia.

Satama

Vierasvenelaiturit sijaitsevat punaisen rantamakasiinin vieressä. Sahanlahden satamassa on tukevat raskasbetoniponttonilaiturit, joihin tulee myös sähkö ja vesi. Satamassa on poijupaikkoja sekä kylkikiinnitysmahdollisuus. Satama on etelätuulille avoin ja säätiedotus on siksi hyvä huomioida ja varmistaa riittävä kiinnitys.

Huomioitavaa

Satama on täysin uusittu vuonna 2021 ja tarjoaa nykyisin modernit puitteet viihtyisälle oleskelulle Sahanlahdden satamassa. Sahanlahden vanha rakennusmiljöö on myös Saimaa Geopark-kohde.

Veneilysaimaa suosittelee

Sahanlahden päärakennuksen ravintolan kesäterassilta aukenee ainutlaatuinen "postimerkkimaisema" suoraan etelään suurelle selälle. Hyvällä säällä ruokailulle hyvässä seurassa ei juuri parempaa maisemaa Saimaalla ole tarjolla.

Kommentit

 • Ihan hieno paikka jos kaipaa ohjelmaa ja ravintolapalveluita. Elävä musiikki ja meteli jatkui puolille öin, mutta loppui sitten kuin seinään eli unia ei häiritty. Henkilökunta todella ystävällistä ja palvelu pelasi! Pientä miinusta annamme naisten saunan aikaisesta ajankohdasta ja septin puuttumisesta.

 • Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Anna arvosana
  [Arvioita: 3 Keskiarvo: 4]

  Mistä päin etsit satamaa?

  Millainen kohde haussa?

  Sataman ominaisuudet

  Tavoita Saimaan veneilijät

  Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.