Rantasalmi, Mustalahti

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Vierassatama
Alue
Savonlinna-Kuopio Varkauden reitti
Satamanumero
4769
Koordinaatit
62°05'09.1"N 28°20'07.4"E
Yleisarvosana
Merikartta
M227
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Mustalahden satama sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Rantasalmen keskustasta. Itse satama on asiallinen ja siisti satamaympäristö, joka toimii Rantasalmelaisten kotisatamana myös. Satamassa on vuokrattavia polkupyöriä, joilla voi käydä esim kaupassa. Kun satamasta lähtee kohti Rantasalmen keskustaa kulkee tie mukavasti mutkitellen läpi kylien ja ympäristössä voi aistia vireän kunnan leppoisaa olemusta.

Palvelut

Mustalahdesta löytyvät sähköpaikat veneille, vesipisteet, jätehuolto ja septitankin tyhjennys. Polttoainejakelua ja peseytymistiloja ei ole. Satamassa on myös traileriluiska, jota voi hyödyntää vaikkapa vierailuissa Linnansaaren kansallispuiston saarille.

Satama

Vierasvenepaikkoja Mustalahden satamassa on kolme. Ne ovat kylkipaikkoja ja sijaitsevat Parkunselän puoleisella laiturin sivustalla. Vierasvenepaikat ovat merkitty laituriin kyltillä. Vierasvenepaikkamaksu on 25 €/vrk (sis sähkön), maks 3 vuorokautta peräkkäin. Maksu suoritetaan tilille: FI93 5383 0420 0593 35, SAAJA: FINNTREK. Koko satama on vastikään uusittu ja se tarjoaa veneen kiinnittämiselle hyvät olosuhteet. Vierasvenepaikat ovat kuitenkin alttiita pohjoisen puoleisille tuulille.

Huomioitavaa

Rantasalmen välittömässä läheisyydessä sijaitsee Linnansaaren kansallispuisto ja sen monipuoliset luontopalvelut, joihin pääsee mukaasti tutustumaan Rantasalmen kautta.

Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anna arvosana
[Arvioita: 0 Keskiarvo: 0]

Mistä päin etsit satamaa?

Millainen kohde haussa?

Sataman ominaisuudet

Tavoita Saimaan veneilijät

Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.