Punkaharjun Hotelli (Valtionhotelli)

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Palvelusatama
Alue
Savonlinna-Punkaharju ja Puruvesi
Koordinaatit
61°47'50.0"N 29°18'11.5"E
Yleisarvosana
Merikartta
L221
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Punkaharjun maisemat jo yleisesti ovat maailman huippua. Mutta kun siihen lisää vielä historiallisen Valtionhotellin rakennukset ja ympäristön on yhdistelmälle vaikea hakea voittajaa.

Palvelut

Punkaharjun hotellista löytyvät hotellitasoiset palvelut. Hotellin yhteydessä on myös rantasauna. Venesatamassa löytyvät WC:t ja suihkutilat.

Satama

Vierasvenelaituri on tukeva betoniponttonilaituri, jossa on kiinnityspoijut. Vieraslaituriin on vedetty sähköt. Huomion arvoista palvelua veneilijöille on erityisesti erillinen vierailulaituri, joka on varsinaisen vierasvenelaiturin kohdalta noin 300 metriä eteenpäin lahden pohjukassa. Laituri on tukeva betoniponttonilaituri ja siellä on myös poijut. Vierailulaituria voit hyödyntää esim. päivävierailulla tai ravintolamatkalla Hotellin herkullisten pöytien ääreen. Siksi 5 tähteä!

Huomioitavaa

Vieraslaiturin osalta satamaan ilmoittautuminen ja satamapalvelut, sekä lisätietoa saa Hotelli Punkaharjun vastaanotosta. Kauempana olevan vierailulaiturin käytöstä ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Vierailulaituri on kuitenkin vain lyhytaikaiseen pysäköintiin tarkoitettu, ruokailun tai muun tutustumisen yhteydessä.

Veneilysaimaa suosittelee

Hotelli Punkaharjun ravintolaa, terassia ja menua voi suositella lämpimästi. Hotellin pihasta löytyy myös matkamuistomyymälä. Vierestä löytyy myös mielenkiintoinen metsämuseo Lusto, jossa kannattaa vierailla myös.

Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anna arvosana
[Arvioita: 0 Keskiarvo: 0]

Mistä päin etsit satamaa?

Millainen kohde haussa?

Sataman ominaisuudet

Tavoita Saimaan veneilijät

Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.