Järvisydän

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Vierassatama
Alue
Savonlinna-Kuopio Varkauden reitti
Satamanumero
4773
Koordinaatit
62°07'12.5"N 28°18'42.7"E
Yleisarvosana
Merikartta
M227
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Järvisydän on lomakylä ja kylpylä mutta myös veneilijöiden suosima kohde. Järvisydän on kansainvälinen resort-tyyppinen kohde, mutta täysin ainutlaatuinen rakennusarkkitehtuurinsa ja ympäristönsä osalta Pitkä lahti tarjoaa veneilijöille suojaisan satamapaikan, jossa on täydellisesti varustettu laituri. Paikka henkii korkeatasoista ympäristöä ja kansainvälisyyttä.

Palvelut

Kaikki vierasvenestaman palvelut sekä matkailuresortin ravintolakohteet, saunamaailma sekä upea kylpylä, jossa kannattaa vierailla jo pelkästään rakennusmateriaaleja ja arkkitehtuuria hämmästelemään. Kylpylä tarjoaa myös sateisena ja viileänä päivänä mukavan päiväohjelman ja rentouttavan hetken.

Satama

Satamassa on toisella puolella laituria vain kylkikiinnityspaikkoja. Toisella puolella on poijupaikkoja. HUOMIO! Kylpylän edessä on paha matalikko, joka on merkitty isolla puulla. Satama-alueella ja pitkälle lahden suulle on ehdoton ankkurointikielto joka paikassa kylpylän vaatiman teknologian vuoksi. Jos vapaata poijupaikkaa tai kylkipaikkaa ei löydy niin ankkuria ei voi käyttää missään tapauksessa.

Huomioitavaa

Järvisydämmessä on mahdollisesti viikonloppuisin ohjelmaa ja esiintyjiä. Paikalle saapuu autoilla ja veneillä runsaasti väkeä maakunnasta. Laiturilla saattaa tällöin olla aika-ajoin toimintaa aina pikkutunneille saakka, joten mikäli kaipaa luonnonrauhaa, kannattaa varmuuden vuoksi suunnistaa vaikkapa johonkin Linnansaaren kansallispuiston retkisatamaan.

Veneilysaimaa suosittelee

Kylpyläpäivän jälkeen sopii esimerkiksi ruokailu erittäin herkullisessa Piikatyttö ravintolassa. Järvisydämmestä on yhteys myös Linnansaaren kansallispuistoon. Keväällä Järvisydämmestä järjestetään myös suosittuja norppa-risteilyjä.

Kommentit

 • Veneilijöiden palvelut olivat aika mitättömät. Sähköt saatiin kyllä veneeseen. Kahdesta vessasta vain toinen toimi, ja mainostettua 24/7 suihkua ei löytynyt mistään. Menoa ja meininkiä kyllä riitti!

 • Sähköt veneeseen, veden saamiseksi olisi pitänyt olla oma letku. Vastaanotto sekavaa, ensin sanottiin paikka A, sitten joku tuli sanomaan että on hänen paikka. Frisbeegolf rata oli rakennustyömaa. Nuoriso hillui laiturilla niin ettei saanut nukutuksi, jumps jumps jumps, ( viikonloppuna).

 • Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Anna arvosana
  [Arvioita: 6 Keskiarvo: 3.2]

  Mistä päin etsit satamaa?

  Millainen kohde haussa?

  Sataman ominaisuudet

  Tavoita Saimaan veneilijät

  Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.