Sulkava

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Vierassatama
Alue
Puumala-Savonlinna
Satamanumero
4485
Koordinaatit
61°47'06.0"N 28°22'48.5"E
Yleisarvosana
Merikartta
L217
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Sulkavan kunta on kuuluisa joka heinäkuun alussa olevasta Sulkavan-Suursoutu tapahtumasta, jolloin kylä ja kaikki paikat ovat ääriään myöten täynnä soutajia, huoltojoukkoja ja katsojia ym. Muina aikoina Sulkavan kesäraitti tarjoaa leppoisaa oleilua ja mukavia pikku terasseja ja maalaiskauppoja, joissa voi tehdä kaikenlaisia löytöjä. Sulkavalla sijaitsee mm. kesäisin toimiva Marimekon tehtaanmyymälä. Todella nätti kesäkunnan pääkatu.

Palvelut

Sulkavan Kulkemuksen vierasveneatamasta löytyvät kaikki veneilypalvelut. Laitureille on vedetty sähkö mutta vesipistettä ei ole. Satamassa on myös grillikatos ja keittokatos sekä sauna ja jätehuolto. Vieressä on myös polttoainejakelu.

Satama

Satama ei ole kovin syvä ja tilava. Siellä on kuitenkin tukeva laituri ja runsaasti poijupaikkoja.

Huomioitavaa

Sulkavan soutujen aikaan kylän keskusta on täynnä ihmisiä ja myös satama on täynnä. Soutukansa jaksaa juhlia monesti pikkutunneille saakka, joten soutuviikonloppuna luonnonrauhaa etsivän veneilijän kannattaa harkita yöpymistä esim. jossain lähialueen retkisatamassa.

Veneilysaimaa suosittelee

Sulkavan soutuviikonloppu on elämys, joka täytyy kokea. Sulkavalla on soutuja varten hieno soutustadion, josta soutuja on hyvä seurata.

Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anna arvosana
[Arvioita: 0 Keskiarvo: 0]

Mistä päin etsit satamaa?

Millainen kohde haussa?

Sataman ominaisuudet

Tavoita Saimaan veneilijät

Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.