Tahko

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Palvelusatama, Vierassatama
Alue
Tahkon vesireitti
Satamanumero
5199
Koordinaatit
63°17'25.7"N 28°02'01.2"E
Yleisarvosana
Merikartta
482L Syväri
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Tahkovuoren maisemat ovat mykistävät, varsinkin veneilyn näkökulmasta. Toisella rannalla on Tahkon matkailukeskuksen keskusta ja toisella puolella laskettelurinteet hissitolppineen. Pohjoiseen aukeaa avoin selkä suoraan Syvärin kauniisiin maisemiin.

Palvelut

Tahkon palveluita on turha lähteä tässä listaamaan, koska sieltä löytyy kaikki mitä lomanviettoon vain tarvitsee. Veneilyn näkökulmasta katsottuna laiturille tulee sähköt mutta vesipiste on siten, että venettä joutuu hieman siirtämään.

Satama

Satama on erikoinen ratkaisu, jossa yleiselle kävelysillalle on tehty myös venesatama sen puoleen väliin. Satamassa on aisapaikkoja, jotka sovelutvat kyllä myös suuremmille veneille. Laituri on tukeva mutta avoin pohjoisen puoleisille tuulille.

Veneilysaimaa suosittelee

Tahkon aliueen monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin ja ravintoloihin kannattaa käydä tutustumassa. Mikäli haluaa viettää hieman sporttisemman aktiiviloman on Tahkovuoren matkailukeskus Syvärin upeissa maisemissa varmasti eräs Suomen parhaita, ellei jopa paras. Tahkon vuoksi kannattaa kesälomamatka tehdä kauniilla vesireitillä, joka on jopa nimetty Tahkon mukaan, Tahkon vesireitiksi.

Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anna arvosana
[Arvioita: 0 Keskiarvo: 0]

Mistä päin etsit satamaa?

Millainen kohde haussa?

Sataman ominaisuudet

Tavoita Saimaan veneilijät

Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.