Tuusniemi

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Vierassatama
Alue
Juojärvi
Satamanumero
5331
Yleisarvosana
Merikartta
M244
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Satama-alue on viihtyisä kunnan kesäinen kohtaamispaikka, jossa paikalliset ja matkailijat viihtyvät helposti hyvin hoidettujen puistojen ja hyvien palvelujen äärellä. Satamassa on laajat nurmialueet ja käveltäviä polkuija joiden varrella on kainlaista mukavaa katseltavaa.

Palvelut

Tuusniemen satamasta löytyvät infotaulu, jätepiste, ravintoilapalvelut, WC:t suihkut, sauna, septi, sähköpiste, juomavesi ja traileriluiska. Lisäksi pesukone, kuivausrumpu ja mikroaaltouuni. Polttoaineen jakelua ei ole.

Satama

Satamassa on aallonmurtaja, jonka ulkopuolella on poijupaikat suuremmille veneille. Sataman aallonmurtajan sisäpuolella on suojaisempaa ja paikka soveltuu pienenmmille veneille. Keväällä 2024 satamassa oli korjaustoimet menossa ja aisapaikkoja mm. poistettiin. Siksi satamatiedot saattavat poiketa tässä ilmoitetuista.

Huomioitavaa

Kuntakeskukseen pääsee mukavasti kävellen. Matkaa on noin 1 km. Sataman infopisteestä saa tietoa palvelusita ja sinne voi suorittaa satamamaksut. Vieressä oleva Hojo Hojo tekee yhteistyötä sataman kanssa ja molemmat vastaavat osaltaan palveluiusta.

Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anna arvosana
[Arvioita: 0 Keskiarvo: 0]

Mistä päin etsit satamaa?

Millainen kohde haussa?

Sataman ominaisuudet

Tavoita Saimaan veneilijät

Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.