Punkaharju Resort

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Vierassatama
Alue
Savonlinna-Punkaharju ja Puruvesi
Satamanumero
4600
Koordinaatit
61°47'52.2"N 29°17'48.8"E
Yleisarvosana
Merikartta
L221
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Punkaharjun maailmankuuluisissa maisemissa sijaitsee monipuolinen Resort-tyyppinen matkailualue, joka tarjoaa lapsille ja aikuisille rentoutumista ja aktiviteetteja kesäisin. Alue on vilkas kesäisin mutta erittäin hyvin hoidettu ja siisti ja siksi siellä voi viihtyä koko perhe erittäin hyvin.

Palvelut

Punkahaju Resortista löytyvät vierasvenesataman palvelut saunoineen. Erityisesti kannattaa tutustua huljupuistoon jos on vaikka isommalla porukalla liikkeellä. Pienille lapsille löytyy kokonainen leikkipuisto - Punkaharjun Kesämaa. Entisissä Retretin tiloissa sijaitsee esiintymispaikka, jossa aika ajoin Luola Events järjestääkin erilaisia tapahtumia viihdykkeeksi.

Satama

Satamassa on pitkä betoniponttonilaituri, jossa poijupaikat. Laiturille tulee vedet ja sähköt.

Huomioitavaa

Punkaharju Resortissa on hienot mahdollisuudet harrastaa ja rentoutua koko perheelle samalla kun nauttii Puruveden kirkkaista vesistä. Punkaharju resortin läheisyydessä sijaitse mm. Retretti, Johanna Oraksen taidenäyttely ja taideateljee ym.

Veneilysaimaa suosittelee

Vastapäiseltä rannalta löytyy historiallinen Valtionhotelli, jossa Suomen ja Venäjän presidentit tapasivat vuonna 2017. Nykyisin hotelli on Hotelli Punkaharjun nimellä. Lisäksi mersämuseo Lusto löytyy vastarannalta. Jos haluaa pistäytyä Savonlinnassa, pysähtyy juna myös Resortin kohdalla kesäisin.

Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anna arvosana
[Arvioita: 10 Keskiarvo: 3.2]

Mistä päin etsit satamaa?

Millainen kohde haussa?

Sataman ominaisuudet

Tavoita Saimaan veneilijät

Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.