Nestorinranta

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Palvelusatama
Alue
Lappeenranta-Puumala
Koordinaatit
61°25'50.0"N 28°00'03.6"E
Yleisarvosana
Merikartta
L207
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Nestorinranta on saaristolaiskylä-tyyppinen satama, jossa voi aistia kesäsaariston tunnelmaa mukavissa maisemissa Lietveden tuntumassa.

Palvelut

Nestorinrannassa on parasta rannassa oleva lettukahvila, jossa on mukava pistäytyä ja istuskella veden äärellä ja seurata sataman touhuja. Palveluina veneilijöille löytyvät grillikatos, jätepiste sekä tilaussauna. Myös käymälä löytyy sekä muut kahvilapalvelut vähän matkan päästä mäeltä.

Satama

Satamapaikat ovat vielä kehitysvaiheessa. Nestorinranta on Puumalan kesäreitin pyörälautan pysähdyspaikka ja laiturissa on paikat varattuna pyörälautoille aikataulun mukaisina aikoina. Pyörälauttojen aikataulujen mukaisesti laituriin voi kiinnittyä niiden ollessa vapaana mutta aikataulu on syytä varmistaa epäselvissä tilanteissa henkilökunnalta. Henkilökunta opastaa ja avustaa mielellään veneiden kiinnityksissä satamaan. Laiturin päässä on kaksi poijupaikkaa veneilijöille. Tuulella löytyy lahdenpohjukasta suojaisempia laitureita mutta niihin kiinnittyminen on varmistettava myös henkilökunnalta. Satamassa voi kuitenkin myös yöpyä.

Huomioitavaa

Päälaituri on varattuna pyörälautalle seuraavasti: 21.5-17.6 klo 11:30-14:30, 18.6-7.8 klo 11:30-16:30, 8.8-31.8 klo 11:30-14:30

Veneilysaimaa suosittelee

Lettukahvilassa maistuvat letut ja paikka on "pakollinen pysähdyspaikka" ainakin päiväkahvin aikaan.

Kommentit

 • Päälaituri on päivisin varattu pelkästään yhteysveneille. Eteläpuolen poukamassa on muutama laituripaikka, joihin pääsee metrin syväyksellä. Kylkikiinnitys.
  Erittäin mukava paikka pistäytyä nauttimaan joko suolainen tai makea lettu.

 • Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Anna arvosana
  [Arvioita: 1 Keskiarvo: 5]

  Mistä päin etsit satamaa?

  Millainen kohde haussa?

  Sataman ominaisuudet

  Tavoita Saimaan veneilijät

  Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.