Iisalmi

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Vierassatama
Alue
Kuopio-Ylä-Savo
Satamanumero
5035
Koordinaatit
63°33'17.4"N 27°10'58.6"E
Yleisarvosana
Merikartta
M268
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Olvin oluttehtaiden vastapäätä, kauniissa puistomaisemissa, sijaitseva Iisalmen vierasvenesatama henkii paikallista olutkulttuuria ja vireän kaupungin toimintaa. Satama-alueen piha-alueen laatoituksen laajuus on omaa luokkaansa ja varmistaa sen, että satama-alue on myös puhdas ja mukava ympäristö liikkua jalkaisin.

Palvelut

Iisalmen satamasta löytyvät jätepiste, septityhjennys, polttoainejakelu ja vesipiste. Sataman huoltorakennuksestä löytyvät suihkut ja pesutilat sekä pyykinpesumahdollisuus. Viereisessä puistossa sijaitsee leikkikenttä lapsille. Lisäksi satamasta löytyvät satamaravintolapalvelut sekä erikoisuuttena Maailman pienin ravintola "Kuappi" (Kaappi). Myös keskustan palvelut ovat lähellä. Satamassa on myös traileriluiskia 2 kappaletta.

Satama

Vierasvenelaituri sijaitsee pitkässä betoniponttoonilaiturissa, jossa rannanpuoleiset paikat ennen laituriporttia ovat varattuna veneilijöille. Laiturilla on sähkötolppa maasähköä varten. Satama on hieman avoin länenpuoleisille tuulille, joten sen suhteen on hyvä varmistaa veneen sijoittaminen ja kiinnitys laituriin.

Veneilysaimaa suosittelee

Jos sattuu olemaan oluen ystävä niin vastapäätä sijaitsevat Olvin tehtaat historiallisine rakennelmineen saavat kyllä makuaistit herkistymään. Oluen nauttimiseen voi suositella lämpimästi pöytävarausta Ravintola "Kuappiin" (Kaappiin), joka on maailman pienin ravintola! Se kannattaa kokea ehdottomasti mutta suurella porukalla vierailu sinne ei valitettavasti onnistu, sattuneesta syystä.

Kommentit

 • Kukaan ei tiedä mitään. Varaa netistä, ja maksettuasi viikonloppuna, ei mitään koodeja että suuhkuun tai vessaan pääsisi. En suosittele kenellekään.

 • Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Anna arvosana
  [Arvioita: 1 Keskiarvo: 1]

  Mistä päin etsit satamaa?

  Millainen kohde haussa?

  Sataman ominaisuudet

  Tavoita Saimaan veneilijät

  Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.