Piispanhuvila

location_on Näytä kartalla
Tyyppi
Retkisatama
Alue
Puumala-Savonlinna
Satamanumero
4502
Koordinaatit
61°47'34.3"N 28°46'24.1"E
Yleisarvosana
Merikartta
L219
Lähestymiskartta
Traficom 193863/00.04.01.10/2020

Ympäristö

Vehreä havumetsä. Keskellä Pihlajaveden kauneinta saaristoa, jossa Saimaan norppakin asustelee mielellään. Paikka sijaitsee kauniin reitin varrella, joka johtaa Savonlinnasta etelään Pihlajaveden halki. Retkisatama kauneimmillaan mutta ei heille, jotka viihtyvät avoimemmilla selillä ja rannoilla.

Palvelut

Piispanhuvilalta löytyvät sauna, puuliiteri, grillikatos, jätehuolto, käymälä ja infotaulu.

Satama

Satamassa on tukeva laituri ja poijut. Satama on melko suojassa kakilta tuulilta. Etelästä tultaessa on esteenä 12,5 m sähkölinja.

Huomioitavaa

Piispanhuvilan sauna on kuuluisa asukkaastaan. Saunan lauteiden perukoilla asustelee aika-ajoin paikallinen matelija, joka tuntuu jo tottuneen veneilijöihin ja päinvastoin.

Kommentit

 • Menimme paikalle isoin odotuksin ja petyimme rajusti: piha on täysin ryteiköitynyt ja heinikkoinen. Paikka varjoisa ja pusikkoinen. Grillikota oli ankea. Sauna oli muutaman venekunnan toimesta varattu koko päiväksi. Ei voi suositella varsinkaan lasten kanssa.

 • Paikalle mentiin intoa täynnä, mutta se latistui hyvin pian. Paikka oli heinikkoinen ja ryteikköä, varjoisa. Pihapiiri oli epäsiisti, grillikota oli kulahtanut ja sauna varattuna parin venekunnan toimesta koko päiväksi. En voi suositella lasten kanssa.

 • Kävitkö itse? Mitä mieltä olet?

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Anna arvosana
  [Arvioita: 1 Keskiarvo: 1]

  Mistä päin etsit satamaa?

  Millainen kohde haussa?

  Sataman ominaisuudet

  Tavoita Saimaan veneilijät

  Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.