Puumalan kunta

Puumalan kunta

Puumala – Saimaan veneilyn sydän

On se ohittamaton – Puumalan satama hulppeine siltoineen. Kun köydet ovat kiinni ja maa tukevasti jalkojen alla,  voit suunnata kohti kylän palveluja. Torilla koriin kannattaa kipata makeat mansikat, muikeat muikut ja muut tuoreet herkut. Kaikki tykötarpeet apteekkitavarasta Alkon valikoimiin löytyvät kylän raitilta hymyn kera, sillä aurinkoisessa kesä-Puumalassa ei mökötetä.

Puumalassa voit pysähtyä veneelläsi vaikkapa Puumalan tai Sahanlahden vierasvenesatamiin ja myös retkisatamia sekä vierailukohteita löytyy mitä mielenkiintoisimmista paikoista. Kesästä 2020 lukien Puumalan vierasvenesatamasta voi varata laituripaikan myös sähköisesti etukäteen. Ja yhä useamman veneen kotisatama löytyy Puumalasta läpi kesän.

Satamapalvelut, edullinen polttoaine ja vilkas tapahtumatarjonta ovat Puumalan valtteja. Apu on lähellä myös haverin sattuessa, sillä Neste-Pisteellä, Huikon Teboililla ja SavYachtsin pajalla osataan auttaa.

Kun syksy kääntyy kohti joulua, vene on kätevä jättää ammattitaitoisiin käsiin talven ajaksi. Puumalan venehotellit löydät tästä linkistä. Ja mikä parasta, olet keväällä purjehduskauden koittaessa heti pelipaikoilla, keskellä sinisintä Saimaata. Kunnan kotisatamapaikka on hyvä valinta, jos tarvitset turvallisen tukikohdan veneellesi.

Toivotamme hyvää tuulta ja suotuisia kelejä kaikille vesilläliikkujille! Sydämellisesti tervetulleita vieraaksemme!

Yhteystiedot

Puumalan satamainfo 0400 929 365

puumalan.satamainfo@gmail.com

puumalan.matkailu@puumala.fi

www.puumala.fi www.visitpuumala.fi

Tärpit veneilijälle: Kipaise siltahissillä Norppapolulle ja kierrä Kitulan lenkki! Vuokraa polkupyörä ja kierrä Puumalan saaristoreitti. Tai ajele Puumala-riksalla kirkonmäelle ja nauti keskiviikkoisesta päivämusiikista!

 

Viimeisimmät blogitekstit

Tavoita Saimaan veneilijät

Takaa näkyvyytesi tulevalla kaudella ja varaa banneripaikkasi heti.